Parantala-Honkola vesiosuuskunnan yleinen kokous pidetään maanantaina 28.9.2020 klo 18 alkaen Äänekosken kaupungintalon kahviossa. Käsitellään sääntömääräiset asiat. Muistathan voimassaolevat turvallisuusohjeet: etäisyys, käsi- ja yskimishygienia sekä tärkeimpänä – kokoukseen osallistutaan vain terveenä. Hallitus kokoontuu klo 17-18 välisen ajan.

Lue lisää

Ilmoitathan vesimittarin lukeman pikaisesti. Parhaiten se onnistuu nettisivulla olevan ’Ilmoita vesimittarin lukema’ painikkeen kautta, mutta voit myös ilmoittaa sen soittamalla tilitoimistoon. Kiitos vaivannäöstäsi ja mukavaa kevättä!

Lue lisää

Vallitsevasta tilanteesta johtuen vesiosuuskunnan yleinen kokous siirtyy myöhempään ajankohtaan. Samoin hallituksen kokoukset on siirretty myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

Lue lisää

Vesiosuuskunnan veden hintaan tulee 7% korotus ja uudet hinnat 1.2.2019 alkaen ovat: Perusmaksu vesi 60€/vuosi Perusmaksu jätevesi 85€/vuosi Kulutus vesi 2,32€/m3 Kulutus jätevesi 3,18€/m3

Lue lisää

Parantala-Honkola vesiosuuskunnan uusi hallitus on aloittanut toimintansa ja henkilövaihdosten myötä yhteystiedot päivittyvät. Uusi osoite johon postin (liittymissopimukset yms.) voi osoittaa: Parantala-Honkola vesiosuuskunta, Autioniementie 145, 44190 Parantala ja puhelinnumero josta voi tiedustella toiminnasta tai liittymisasioista: 040 511 6316. Uudet yhteystiedot päivittyvät myös sivujen ylä- ja alalaidan kenttiin mahdollisimman pian.

Lue lisää