Parantala-Honkola vesiosuuskunnan uusimmat tiedotteet

Parantala-Honkola vesiosuuskunnan ylimääräinen kokous pidetään tiistaina 10.5.2022 klo 18 Äänekosken kaupungintalon kahviossa. Käsitellään sääntöjen 17§ pykälän muutosta koskien hallituksen jäsenten määrän vähentämistä. Lisäksi vapaata keskustelua vesiosuuskunnan asioista. Kahvitarjoilu – tervetuloa!

Lue lisää

PARANTALA-HONKOLA VESIOSUUSKUNTA OSAKASKIRJE Parantala-Honkola vesiosuuskunta korottaa peusmaksuja sekä veden hintaa 1.4.2022 alkaen. Hinnasto 1.4.2022 alkaen: Puhdas vesi 2,55 € / m3 Jätevesi 3,50 € / m3 Perusmaksu puhdasvesiliittymä 70€/v Perusmaksu jätevesiliittymä 100€/v Vesiosuuskunnan hallitukseen on ollut melko vaikea löytää halukkaita ja sen johdosta hallitus on esittämässä sääntömuutosta hallituksen jäsenten määrän vähentämiseksi. Tästä pidetään ylimääräinen osuuskunnan kokous […]

Lue lisää

Ilmoitathan vesimittarin lukeman vähintään kerran vuodessa. Parhaiten se onnistuu nettisivulla olevan ’Ilmoita vesimittarin lukema’ painikkeen kautta, mutta voit myös ilmoittaa sen soittamalla tilitoimistoon. Vesiosuuskunta ei enää lähetä mittariluentakortteja automaattisesti, mittarilukeman voi ilmoittaa 1-4 krt vuodessa ja laskutus tapahtuu sen mukaisesti.

Lue lisää

 

Pikaviesti

Voit jättää meille pikaviestin ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Ei luettavissa? Vaihda Captcha-koodi.

Kirjoita hakusana ja paina enteriä